top of page

Jos Zegers nieuw jurylid bij het Eurofestival

Dit jaar zit er een nieuw gezicht achter de jurytafel: Jos Zegers!

Jos neemt de plaats in van Björn Bus, die de jeugdorkesten enkele jaren beoordeelde. Bij deze willen we Björn dan ook bedanken voor zijn bijdrage aan het Eurofestival.


Trots stellen we jullie Jos Zegers voor als nieuw jurylid naast Jos van de Braak.


Jos Zegers, (1983) begon op 8-jarige leeftijd zijn muzikale loopbaan op hobo. In 2001 begon hij, naast een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht, zijn studie hobo aan het conservatorium Maastricht. In 2006 studeerde hij cum laude af voor het hoofdvak hobo uitvoerend musicus bij Hans Roerade (Residentieorkest, Den Haag). Sinds 2007 is hij actief dirigent bij verschillende orkesten. Sinds 2016 is hij chefdirigent van het Bundespolizeiorchester München, een 46-koppig professioneel orkest. Hij was o.a. gastdirigent bij de Bayerische Polizei en leidt momenteel Fanfare Eensgezindheid Maasbracht. In februari 2019 maakte hij tevens zijn debuut als gastdirigent bij de Münchener Symphoniker.

Met Jos van de Braak en Jos Zegers als juryleden kunnen de jeugdorkesten rekenen op professioneel en opbouwend advies!bottom of page