top of page
Mis ze niet: gratis workshops!

 

Educatie en plezier hebben in muziek maken vinden we als Eurofestival erg belangrijk. Daarom organiseren we ook in 2018 voor alle deelnemers gratis workshops die gegeven worden door professionals in de muziekwereld. 

Er zijn 2 verschillende workshops van elk maximaal 1 uur bij onze partner Adams Muziekcentrale in Ittervoort. Meld jullie jeugdleden snel aan voor de gratis workshops via het inschrijfformulier, want ook hiervoor geldt: VOL=VOL!

Workshop actieve ademhaling o.l.v. Ton Janssen

Voor de blazers is dit een zeer leerzame workshop. Je leert hoe je je ademhaling optimaal kunt benutten bij het bespelen van je instrument. Neem je instrument dus mee! Expert Ton Janssen gaat in op het trainen van inademing op diepte, ontspanning, uithoudingsvermogen en het beheersen van de luchtsnelheid tijdens het blazen. Door dit te trainen verbeter je toon, omvang en uithoudingsvermogen bij het spelen.

Blazers grijp je kans en blaas iedereen omver!

Percussie workshop o.l.v. Nils Fischer

Spaanse sferen - daar gaat het om bij deze introductieworkshop.

Sinds een aantal jaren is een van de veelzijdigste instrumenten, de Cajón [uit te spreken 'cachon'], niet meer weg te denken uit de Spaanse Flamenco. Afkomstig uit Peru en Cuba, heeft gitarist Paco de Lucía deze bijzonder houten kist geïntegreerd in deze vaak complexe en magische muziek, de een geheel eigen ritmiek heeft.  
Nils Fischer zal met veel aanstekelijk plezier iedereen aan het spelen, klappen & zingen krijgen, zodat iedereen de smaak te pakken krijgt tijdens deze workshop!

Bekijk Nils in De Wereld draait door hier

Bekijk Nils in RTL 4 Late Night hier

Please reload

bottom of page